lördag 9 april 2011

Armband i Sterling Silver

Har tillverkat ytterligare några armband helt i sterling silver.


Detta armbandet är tillverkat i silver och mockaband. På ringen står texten "Lycka" stansad två gånger och på de kubformade pärlorna på mockabandet är det stansat ett "V" och ett "J". Runt om dessa bokstäver sitter det silverpärlor i form av kugghjul. Låset består av ett droppformat toglås.
Pris ca 450:-


Detta armband består helt av sterling silver. Det består av en ring där två namn är stansade och fyra kubformade pärlor med bokstäver stansade på. Dessa pärlorna är insatta på kedjan och mellan dessa sitter två små hjärtan. Låset består av ett slätt enkelt toglås.
Pris ca 550:-


Även detta armband har jag stansat på. Det består av en bricka i silver med ett namn på. Bandet består av en mörkbrun flätad mockarem med fästen i silver och ett litet enkelt toglås.
Pris ca 350:-


Detta armband är helt uppbyggt av en mörkbrun flätad läderrem, som ska viras flera varv runt handleden. Fästena är i silver och låset består av ett litet enkelt toglås.
Pris ca 300:-


Detta armband utgår från en enkel ärtlänk i sterlingsilver. På kedjan har jag fäst tre berlocker, för tro, hopp och kärlek, dvs ett kors, ett ankare och ett hjärta. Låset är här en vanlig karbinhake, men går att byta ut efter önskemål.
Pris ca 350:-, kan ändras beroende på lås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar