tisdag 10 augusti 2010

Gammalt Nytt

Jag har fortfarande inte fått lagt in bilderna på mina nya smycken i datorn, men upptäckte istället att jag hade några bilder kvar på halsband som jag tillverkat tidigare i sommar som ännu inte blivit publicerade. Så det passar ju bra att göra nu istället.


1. Detta halsbandet är helt i silverfärgat. En enkel kedja med en trasseldroppe som hänge. I kedjan har jag satt dit trasseltunnor på tvären. Baktill är det ett enkelt togglås.
100:-


2. Ett halsband till en liten flicka, eller till oss vuxna kvinnor som fortfarande är förtjusta i rosa. Halsbandet är tillverkat av två toner av små rosa vaxade glaspärlor med silverfärgad länk emellan och en rosafärgad akrylblomma som hänge. Blomman är 23 mm.
100:-

3. Detta är i min smak ett lite "vuxnare" halsband. En enkel rad med bruntonade vaxade glaspärlor med silverfärgade pärlhattar på var sida om varje pärla. Halsbandet sitter samman med en vacker silverfärgad kedja med en liten förlängning baktill så man kan anpassa det till sin urringning.
100:-


4. Ett lite längre lila halsband. Tillverkat utifrån tre olika lilafärgade glaspärlor, silverfärgad kedja och silverfärgade metallblommor.
120:-

5. Detta bruna halsband är även det en längre modell. Det består av stora brunsvarta ovala glaspärlor, ovala vaxade glaspärlor och lite mindre ispärlor. Halsbandet är sammansatt av silverfärgad kedja, två olika storlekar av silverfärgade ovaler och längst ned vid hänget en silverfärgad ring med texten "Hope", 22 mm.
120:-


6. Ett läcker somrigt halsband i två limegröna nyanser. Halsbandet är flätat kan man nog kalla det, och består av sötvattenpärlor och små seedbeads i glas.
100:-

7. Detta halsband består av två olika rosafärgade sötvattenpärlor. Dessa båda strängar är tvinnade med varandra och blir en fin färgklick i en urringning.
120:-


8. Ett enkelt men effektfullt halsband gjort utifrån en tät silverfärgad kedja men 6 mm gråtonade glaskuber inarbetade. Hänget består av en rund gråtonad glasplatta, ca 35 mm.
100:-

9. Detta smycke är ett ganska så halsnära och kort halsband skapat utifrån bruna 6 mm glaskuber och pärlemorvita seedbeads. Halsbandet är tillverkat av två trådar, där den ena går genom de vita pärlorna och den andra genom de bruna och en vit med jämna mellanrum, så att den vita slingan hamnar runt kuberna.
120:-


10. Ett enkelt halsband med en svart läderrem, på ca 3 mm, som bas. Hänget på läderremmen föreställer ett par fötter och är i ganska mörk metallfärg.
60:-

11. Detta är ett ganska kort halsband med en svart mockarem som bas. På remmen hänger en silverfärgad ring, ca 14 mm, och i denna ett hjärta med texten "Live the Dream" .
60:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar